Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Thermomix
Step 1
Épluchez puis coupez les oignons en quartiers.
Step 2
Dans le bol du Thermomix, ajoutez les oignons et l'ail épluché. Mixez 5 secondes / vitesse 5, puis raclez les parois à l'aide d'une maryse.
Step 3
Épluchez puis coupez les patates douces en petits cubes.
Step 4
Ajoutez un filet d'huile d'olive et les patates douces*. Laissez cuire 5 minutes / 120°C / sens inverse / vitesse 1.
Step 5
Ajoutez ensuite le blé, 125ml d'eau par personne et le bouillon cube. Mélangez, puis laissez cuire 15 minutes / 100°C / sens inverse / vitesse Mijotage.
Step 6
Vérifiez la cuisson, puis assaisonnez selon vos goûts*. Ajoutez le jus de citron, les épinards frais. Mélangez jusqu'à ce que les épinards soient fondants. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 7
Servez le Winter pot dans un bol ou une assiette creuse. Ajoutez le chèvre émietté sur le dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille d'assaisonner votre plat de cumin, de paprika ou de curry en poudre.
- Camille C, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 462 cal. |
Fat | 9 g |
Carbohydrates | 80 g |
Protein | 14 g |
Fiber | 9 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Winter Pot" contains 462 Energy, 9 g of Fat, 80 g of Carbohydrates, 14 g of Protein, 9 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...