Oops! 😱
This recipe hasn't been translated into English yet...

Whisky espresso martini

Be the first to review

Ce cocktail au café apportera peps & élégance à vos soirées !

Camille C.
Camille C.
468
Very easy

5 minutes

Prep time

157 cal.

Per serving

Ingredients

Utensil

Cocktail shaker

recipe

Ice cubes

Step 1

Faites tourner quelques glaçons dans un verre à martini pour le rafraîchir.

Whisky
Coffee (brewed)
Cane syrup

Step 2

Dans un shaker, ajoutez le whisky, le café et le sirop de sucre de canne.

Step 3

Shakez pendant 10 secondes. Ajoutez ensuite les glaçons et shakez à nouveau, pour faire mousser le café. Retirez les glaçons du verre à martini.

Coffee beans

Step 4

Filtrez le cocktail et versez-le dans le verre à martini. Décorez le cocktail avec quelques grains de café, si vous en avez. C'est prêt !

Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy157 cal.
Fat0.21 g
Carbohydrates13 g
Protein0.17 g
Fiber0.33 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Whisky espresso martini" contains 157 Energy, 0.21 g of Fat, 13 g of Carbohydrates, 0.17 g of Protein, 0.33 g of Fiber.

reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Whisky espresso martini