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Pour les soirs de flemme, vous ne pourrez plus vous en passer !
Make sure you have...
Stovetop, Pot (small)
Step 1
Faites cuire les œufs 6 minutes dans une casserole d'eau bouillante. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement.
Step 2
Pendant ce temps, lavez puis coupez les tomates en dés.
Step 3
Lavez puis coupez le concombre en dés.
Step 4
Lavez puis coupez les poivrons en retirant le cœur avec les pépins. Coupez-les en petits dés.
Step 5
Lavez puis coupez la laitue en morceaux.
Step 6
Préparez la vinaigrette. Dans un bol, mélangez : le vinaigre de cidre, la moutarde à l'ancienne et une cuillère à soupe d'huile par personne. Salez et poivrez.
Step 7
Dans un saladier, ajoutez : la laitue, les tomates, les poivrons et le concombre. Versez la vinaigrette par-dessus le tout et mélangez.
Step 8
Servez la salade dans une assiette creuse avec les œufs mollets coupés en deux par-dessus. Re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 288 cal. |
Fat | 22 g |
Carbohydrates | 12 g |
Protein | 11 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade de crudités & œuf mollet" contains 288 Energy, 22 g of Fat, 12 g of Carbohydrates, 11 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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