Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Make sure you have...
Pot (small), Frying pan, Stovetop
Step 1
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle à feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites revenir 4-5 minutes sur chaque face, à feu moyen, jusqu'à ce que le poulet soit bien doré.
Step 2
En parallèle, dans une casserole, faites réchauffer la purée de carottes* selon le temps indiqué sur le paquet. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 3
Pendant ce temps, ajoutez les petits pois dans un saladier. Faites bouillir de l'eau dans une casserole ou une bouilloire et versez-la sur les petits pois. Réservez 3 minutes avant d'égoutter.
Step 4
Dans une assiette, servez la purée de carottes avec les petits pois, le poulet et la sauce tartare. Assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Pour un vrai moment de gourmandise, on vous conseille de réaliser votre purée de carottes maison et de l'assaisonner de cumin ou de paprika doux.
- Camille C, Créatrice de recettes
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 632 cal. |
Fat | 41 g |
Carbohydrates | 24 g |
Protein | 40 g |
Fiber | 10 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Purée de carottes, petits pois & poulet" contains 632 Energy, 41 g of Fat, 24 g of Carbohydrates, 40 g of Protein, 10 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...