Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
recipe

Step 1
Coupez les extrémités du poireau puis émincez-le finement. Placez-le dans une passoire et rincez abondamment pour retirer les impuretés.

Step 2
Lavez puis coupez les champignons en lamelles.

Step 3
Coupez le poulet en morceaux.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le cuire 2 minutes sur chaque face. Réservez.

Step 5
Dans la même poêle, ajoutez l'ail râpé. Faites-le revenir 30 secondes, en mélangeant.
Step 6
Ajoutez les poireaux et les champignons. Salez, poivrez puis couvrez et laissez cuire 10 minutes, sur feu moyen, en mélangent de temps en temps.

Step 7
En parallèle, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, réservez une petite louche d'eau de cuisson, puis égouttez-les.

Step 8
Une fois les poireaux et les champignons cuits, ajoutez le poulet, le pesto, les pâtes et l'eau de cuisson réservée, si besoin. Mélangez bien et poursuivez la cuisson 1 minute supplémentaire.
Step 9
Servez les pâtes au pesto, poulet & poireaux dans une assiette creuse. Re-assaisonnez selon vos goûts, c'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 611 cal. |
| Fat | 18 g |
| Carbohydrates | 76 g |
| Protein | 31 g |
| Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Pâtes au pesto, poulet & poireaux" contains 611 Energy, 18 g of Fat, 76 g of Carbohydrates, 31 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...








