Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Oven
Step 1
Préchauffer le four à 200°C. Disposez les nuggets dans un plat allant au four puis enfournez 10 minutes à 200°C.
Step 2
Pendant ce temps, épluchez puis coupez l'échalote en fines lamelles.
Step 3
Une fois les nuggets bien dorés, sortez le plat du four.
Step 4
Si besoin, coupez les minis burgers briochés en deux puis garnissez-les en tartinant la base de mayonnaise. Ajoutez les nuggets, les lamelles d'échalotes et la laitue. Tartinez l'autre pain de mayonnaise, puis refermez le burger. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 429 cal. |
Fat | 26 g |
Carbohydrates | 36 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 4 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Minis burgers au poulet" contains 429 Energy, 26 g of Fat, 36 g of Carbohydrates, 13 g of Protein, 4 g of Fiber.
Retrieving reviews...