
Chirashi au saumon & avocat
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Des nouilles sautées généreuses & pleines de saveurs !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan, Pot (small)
Step 1
Coupez le filet de canard en tranches.
Step 2
Lavez puis coupez le brocoli en sommités. Coupez les sommités en 2 ou en 4, selon leur taille.
Step 3
Épluchez puis coupez les carottes en tagliatelle, à l'aide d'un économe.
Step 4
Dans une casserole d'eau bouillante salée, ajoutez le brocoli. Faites-le cuire 2 minutes, puis ajoutez les nouilles et poursuivez la cuisson 4 minutes, sur feu moyen. En fin de cuisson, égouttez-les et réservez au chaud.
Step 5
En parallèle, faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les tranches de canard. Salez, poivrez et faites-les revenir 1 à 2 minutes sur chaque face.
Step 6
Ajoutez l'ail râpé, la sauce soja et la maïzena dissout dans 1 cas à soupe d'eau par personne. Mélangez bien.
Step 7
Ajoutez les tagliatelle de carottes dans la poêle et mélangez. Ajoutez ensuite le brocoli et les nouilles chinoises. Mélangez et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.
Step 8
Servez le filet de canard laqué & ses nouilles sautées dans une assiette creuse ou un bol. Re-assaisonnez selon vos goûts et parsemez de graines de sésame, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 684 cal. |
Fat | 27 g |
Carbohydrates | 72 g |
Protein | 41 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Filet de canard laqué & nouilles sautées" contains 684 Energy, 27 g of Fat, 72 g of Carbohydrates, 41 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
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