
Jambon, purée de carottes & petits pois
Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
De la douceur & pleins de saveurs dans une assiette parfaitement équilibrée !
Make sure you have...
Pot (small), Frying pan, Stovetop
Step 1
Si besoin, faites décongeler le cabillaud. Dans une casserole, faites réchauffer la purée de carottes selon le temps indiqué sur le paquet.
Step 2
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle et ajoutez-y le filet de cabillaud. Salez, poivrez et faites-le revenir 2 minutes sur chaque face à feu moyen, jusqu'à ce qu'il soit légèrement doré.
Step 3
Dans une assiette, ajoutez : la purée de carottes, le filet de cabillaud, le tzatziki et la salade. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Ajoutez une rondelle de citron et le persil. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 327 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 10 g |
Protein | 26 g |
Fiber | 5 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Cabillaud, mousseline de carotte & salade" contains 327 Energy, 21 g of Fat, 10 g of Carbohydrates, 26 g of Protein, 5 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
C Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...
Jambon, purée de carottes & petits pois
Galette végé, purée de carotte & tzatziki
Cabillaud, purée de carottes & petits pois
Poisson pané, purée de carottes & petits pois
Escalope de dinde, tomates cerises & écrasé de pommes de terre
Cabillaud & riz sauté aux légumes