Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Truffes maison au chocolat

37 reviews

Une super recette à réaliser avec les enfants et à offrir à ses proches !

Victoire
Victoire
Very easy
Share iOS
Heart23.6k
Prep Time

10 minutesPrep time

Rest

1 hourResting time

Calories

592 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Stovetop, Pot (small), Dish

recipe

Chocolate bar (baking)

Step 1

Faites fondre le chocolat au bain-marie (ou à feu très doux), mélangez.

Butter

Step 2

Ajoutez le beurre coupé en petits cubes. Mélangez pour obtenir une pâte lisse.

Heavy cream

Step 3

Versez la crème liquide et mélangez afin d'obtenir une préparation homogène. Ajoutez une pincée de fleur de sel.

Step 4

Placez votre pâte au réfrigérateur au minimum 1 heure.

Cocoa powder

Step 5

Quand la pâte est bien dure, formez des petites boules de la taille d'une noix à l'aide d'une cuillère à café. Roulez-les ensuite dans le cacao en poudre. Déposez-les dans un plat.

Step 6

Déposez-les dans un plat. Laissez vos truffes au réfrigérateur avant de les déguster. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy592 cal.
Fat42 g
Carbohydrates45 g
Protein5 g
Fiber8 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Truffes maison au chocolat" contains 592 Energy, 42 g of Fat, 45 g of Carbohydrates, 5 g of Protein, 8 g of Fiber.

37 reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

You may also like...

Truffes maison au chocolat
Play