Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un aller sans retour direct pour le Mexique !
Make sure you have...
Stovetop, Frying pan
Step 1
Dans un bol, ajoutez : le poulet et le mélange d'épices mexicaines. Salez, poivrez et ajoutez un filet d'huile d'olive. Mélangez.
Step 2
Dans une poêle chaude, ajoutez les aiguillettes de poulet. Faites-les griller 3 à 4 minutes de chaque côté, sur feu moyen, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées.
Step 3
Pendant ce temps, préparez la sauce à l'avocat. Dans un mixeur, ajoutez : l'avocat, le fromage frais et le jus de citron. Salez, poivrez puis mixez le tout jusqu'à obtenir une sauce lisse et homogène.
Step 4
Lavez puis coupez le concombre en dés.
Step 5
Accompagnez le plat d'une Corona bien fraîche, si vous le souhaitez !
Step 6
Réchauffez les tortillas au micro-ondes ou à la poêle. Garnissez-les ensuite avec la sauce à l'avocat, le poulet et le concombre. Ajoutez quelques feuilles de coriandre, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 606 cal. |
Fat | 21 g |
Carbohydrates | 31 g |
Protein | 30 g |
Fiber | 7 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Tacos au poulet & sauce à l'avocat" contains 606 Energy, 21 g of Fat, 31 g of Carbohydrates, 30 g of Protein, 7 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
B Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...