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Riz sauté au poulet, potimarron & sauce ail et fines herbes

165 reviews

Une douce recette de saison !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreB Eco-score
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Heart6.6k
Prep Time

7 minutesPrep time

Cooking Pot

25 minutesCook time

Calories

557 cal.Per serving

Utensils

Oven, Stovetop, Frying pan

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Préchauffez le four à 200°C. Si vous le souhaitez, épluchez le potimarron. Coupez-le en 2 puis videz-le. Coupez-le ensuite en morceaux.

Step 2

Sur une plaque recouverte de papier cuisson, ajoutez le potimarron. Badigeonnez d'un filet d'huile d'olive, salez et poivrez. Mélangez bien, puis enfournez 25 minutes à 200°C.

Chicken breast

Step 3

Pendant ce temps, coupez le poulet en morceaux.

Step 4

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez le poulet. Salez, poivrez et faites-le revenir 3 à 4 minutes, jusqu'à ce qu'il soit bien doré.

Rice with mushrooms (cooked)

Step 5

Préparez le riz selon les instructions du paquet puis ajoutez-le dans la poêle et mélangez bien. Laissez cuire 1 à 2 minutes supplémentaires.

Heavy cream
Boursin cheese (garlic & herb)

Step 6

En parallèle, préparez la sauce ail & fines herbes. Dans une casserole, ajoutez : la crème liquide et le fromage ail & fines herbes. Sur feu doux, mélangez bien, jusqu'à ce que le fromage soit fondu et la sauce crémeuse.

Step 7

Une fois doré et cuit à cœur, sortez le potimarron du four.

Step 8

Servez le mélange de riz et poulet dans une assiette avec le potimarron rôti et la sauce ail & fines herbes. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles de persil, si vous en avez. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy557 cal.
Fat22 g
Carbohydrates57 g
Protein46 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Riz sauté au poulet, potimarron & sauce ail et fines herbes" contains 557 Energy, 22 g of Fat, 57 g of Carbohydrates, 46 g of Protein, 4 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreB Eco-score
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A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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