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Œuf mollet, purée aux fines herbes & brocolis

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On a dit : un plat végé & rapide !

Anaïs
Anaïs
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA+ Green-score
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Heart619
Prep Time

6 minutesPrep time

Cooking Pot

15 minutesCook time

Calories

376 cal.Per serving

Utensils

Stovetop, Pot (small), Frying pan

recipe

Potatoes (baked/mashed)

Step 1

Épluchez les pommes de terre, puis coupez-les en dés.

Step 2

Dans une casserole d’eau bouillante salée, ajoutez les pommes de terre. Faites-les cuire 12 à 15 minutes, sur feu moyen.

Broccoli (fresh)

Step 3

Pendant ce temps, lavez puis coupez le brocoli en sommités. Coupez les sommités en deux ou en quatre selon leur taille.

Step 4

Dans une seconde casserole d’eau bouillante salée, ajoutez le brocoli. Faites-le cuire 5 à 6 minutes, puis égouttez-le et réservez au chaud.

Egg

Step 5

En parallèle, faites cuire les œufs 6 minutes dans une troisième casserole d'eau bouillante. Une fois cuits, plongez-les dans de l'eau froide pour stopper la cuisson. Enlevez la coquille délicatement. Réservez.

Garlic & herb spreadable cheese

Step 6

Vérifiez la cuisson des pommes de terre et réservez une petite louche d'eau de cuisson. Égouttez-les puis ajoutez le fromage ail & fines herbes. Écrasez le tout à l'aide d'une fourchette ou d'un presse-purée. Si besoin, ajoutez un peu d'eau de cuisson afin d'obtenir la texture souhaitée.

Chives (fresh)

Step 7

Servez la purée aux fines herbes dans une assiette avec les brocolis et l'œuf mollet coupé en deux. Parsemez de ciboulette ciselée, si vous en avez et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy376 cal.
Fat12 g
Carbohydrates43 g
Protein18 g
Fiber7 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Œuf mollet, purée aux fines herbes & brocolis" contains 376 Energy, 12 g of Fat, 43 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 7 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA+ Green-score
Chevron Down

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A+ Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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Œuf mollet, purée aux fines herbes & brocolis