Marble Cake with Dulce de Leche

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Do you say "dulce de leche" or simply "caramel"? Whatever you call it, it's absolutely delicious!

Victoire
Victoire
15
Easy
Digicook

5 minutes

Prep time

30 minutes

Cook time

283 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Digicook, Cake pan

recipe

Whole milk yogurt (plain)

Step 1

Preheat your oven to 180°C

Whole milk yogurt (plain)
Sugar (granulated)
Flour (all-purpose)
Baking powder
Sunflower oil
Egg

Step 2

Dans le bol du Digicook, ajoutez 1 pot de yaourt, 1 pot de sucre, 3 pots de farine, la levure, les oeufs, 1/2 pot d’huile végétale et 1 pincée de sel. Fermez le couvercle muni du bouchon mesureur et programmez : vitesse 5 / 1 minute.

Dulce de leche

Step 3

Huilez votre moule à gâteau, puis versez-y la moitié de la préparation.

Step 4

Ajoutez la moitié de la confiture de lait en répartissant sur toute la surface, puis versez le reste de la préparation sur le dessus et terminez par le reste de la confiture de lait.

Step 5

À l’aide d’un pic à brochette ou de la pointe d’un couteau, mélangez en formant des tourbillons pour former les marbrures du cake qui se révéleront à la découpe. Enfournez à 180°C pendant 30 minutes.

Step 6

Une fois le gâteau cuit, laissez-le refroidir avant de déguster, c’est prêt !

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy283 cal.
Fat11 g
Carbohydrates39 g
Protein7 g
Fiber1 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Marble Cake with Dulce de Leche" contains 283 Energy, 11 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 7 g of Protein, 1 g of Fiber.

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