Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Gnocchi façon carbonara

Be the first to review

Pour changer des pâtes, voici des gnocchi façon carbo !

Camille C.
Camille C.
Very easy
D Nutri-scoreB Eco-score
58

3 minutes

Prep time

15 minutes

Cook time

673 cal.

Per serving

Ingredients

Utensils

Stovetop, Frying pan

recipe

Yellow onion

Step 1

Épluchez puis coupez les oignons en fines lamelles.

Pancetta (cubed)

Step 2

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu moyen. Ajoutez les oignons et les lardons. Faites-les revenir 5 à 6 minutes, en remuant. Une fois bien dorés, réservez-les.

Gnocchi (skillet)

Step 3

Dans la même poêle, faites chauffer un filet d'huile d'olive, sur feu vif. Ajoutez les gnocchis à poêler et faites-les dorer 2 minutes, en remuant. Couvrez et poursuivez la cuisson 3 minutes, sur feu doux, jusqu'à ce qu'ils soient bien dorés.

Heavy cream
Parmesan (grated)

Step 4

Baissez le feu sur moyen, puis rajoutez le mélange lardons / oignons dans la poêle. Ajoutez ensuite la crème et le parmesan. Salez, poivrez et poursuivez la cuisson 3 à 4 minutes, en mélangeant.

Step 5

Servez les gnocchis façon carbonara dans une assiette. Parsemez de parmesan et re-assaisonnez selon vos goûts. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy673 cal.
Fat37 g
Carbohydrates54 g
Protein27 g
Fiber5 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Gnocchi façon carbonara" contains 673 Energy, 37 g of Fat, 54 g of Carbohydrates, 27 g of Protein, 5 g of Fiber.

Scores

D Nutri-scoreB Eco-score

D Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

B Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Gnocchi façon carbonara