Language

Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Arrow Left

Fondant choco-marrons

Be the first to review

Le gâteau qui va bien au delà de la gourmandise !

Victoire
Victoire
Digicook
Very easy
Share iOS
Heart59
Prep Time

5 minutesPrep time

Cooking Pot

30 minutesCook time

Calories

477 cal.Per serving

Utensils

Oven, Digicook, Sheet Tray

recipe

Chocolate bar (baking)
Butter (salted)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Dans un saladier, ajoutez le chocolat concassé avec le beurre. Faites-les fondre au bain-marie ou au micro-ondes. Mélangez bien.

Chestnut cream
Egg

Step 2

Dans le bol de mixage du Digicook, ajoutez : le mélange chocolat / beurre, la crème de marrons et les œufs. Fermez le couvercle muni du bouchon mesureur et lancez le programme : vitesse 4 / 30 secondes.

Step 3

Beurrez généreusement un moule à cake (le nôtre fait 29 x 10 cm). Versez-y la pâte, puis enfournez 30 minutes à 180°C.

Step 4

Une fois que le cake est bien doré, plantez votre couteau au centre. S'il ressort propre, le cake est prêt, sinon re-enfournez 2 à 3 minutes. Laissez le fondant choco-marrons refroidir avant de le déguster. C'est prêt !

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Chevron Down
Energy477 cal.
Fat26 g
Carbohydrates48 g
Protein6 g
Fiber3 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Fondant choco-marrons" contains 477 Energy, 26 g of Fat, 48 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 3 g of Fiber.

reviews
PenWrite a review

Retrieving reviews...

Fondant choco-marrons