
Chili végé au quinoa
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Un mélange Provence / Grèce tout simplement délicieux !
Make sure you have...
Oven, Stovetop, Pot (small)
Step 1
Préchauffez le four à 200°C. Dans un plat allant au four, ajoutez la ratatouille et le bloc de feta par-dessus. Badigeonnez la feta d'un petit filet d'huile d'olive et poivrez. Enfournez 15 minutes à 200°C.
Step 2
Pendant ce temps, dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les. Réservez au chaud.
Step 3
Une fois la feta bien dorée et fondante, sortez le plat du four. Mélangez la feta avec la ratatouille en l'écrasant, à l'aide d'une fourchette.
Step 4
Ajoutez les pâtes égouttées et mélangez à nouveau.
Step 5
Servez les pâtes à la feta et ratatouille dans une assiette. Re-assaisonnez selon vos goûts et ajoutez quelques feuilles de basilic, si vous en avez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 486 cal. |
Fat | 19 g |
Carbohydrates | 84 g |
Protein | 23 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Feta au four & ratatouille" contains 486 Energy, 19 g of Fat, 84 g of Carbohydrates, 23 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...
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