
Bo bun poulet
Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une recette de bœuf aux saveurs asiatiques qui plaira aux amateurs de sucré-salé !
Make sure you have...
Pot (small), Stovetop, Frying pan
Step 1
Lavez puis coupez le brocoli en sommités.
Step 2
Dans une casserole d’eau bouillante salée, faites cuire le riz selon les instructions du paquet. Égouttez-le en fin de cuisson.
Step 3
En parallèle, faites cuire le brocoli dans une casserole d’eau bouillante salée, pendant 6 minutes. Égouttez-le en fin de cuisson.
Step 4
Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle. Ajoutez le steak. Salez, poivrez et faites-le griller 1 à 2 minutes sur une face.
Step 5
Retournez le steak et ajoutez l'ail râpé, le gingembre et la sauce soja sucrée. Faites revenir le steak encore 1 à 2 minutes, pour une cuisson saignante, puis réservez-le sur une planche à découper. Déglacez la sauce et réservez-la.
Step 6
Coupez le steak en tranches.
Step 7
Dans une assiette, servez le riz avec les brocolis, le steak et l'avocat coupé en gros dés. Assaisonnez de sauce gingembre/soja et servez. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 883 cal. |
Fat | 33 g |
Carbohydrates | 76 g |
Protein | 46 g |
Fiber | 8 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Bowl steak teriyaki, brocolis & riz" contains 883 Energy, 33 g of Fat, 76 g of Carbohydrates, 46 g of Protein, 8 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
D Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...
Bo bun poulet
Cordon bleu, purée aux fines herbes & brocolis
Riz cantonais, crevettes & courgettes
Steak "à la mexicaine"
Faux-filet, sauce à l'échalote & légumes rôtis
Sauté de bœuf aux olives