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Poulet sauce morilles & tagliatelles

112 reviews

Des pâtes, oui, mais des pâtes très chic !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
A Nutri-scoreC Green-score
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Heart18.1k
Prep Time

4 minutesPrep time

Cooking Pot

15 minutesCook time

Calories

789 cal.Per serving

Ingredients

SelectorServings

Utensils

Pot (small), Stovetop, Frying pan

recipe

Shallot

Step 1

Épluchez puis émincez finement les échalotes.

Chicken breast

Step 2

Faites chauffer un filet d'huile d'olive dans une poêle, sur feu vif. Ajoutez le poulet et faites-le revenir 2 minutes sur une face. Baissez le feu à moyen, puis retournez le poulet. Poursuivez la cuisson 8 minutes, sur l'autre face. Salez et poivrez.

Pasta (tagliatelle dry)

Step 3

En parallèle, dans une casserole d'eau bouillante salée, faites cuire les pâtes selon les instructions du paquet. En fin de cuisson, égouttez-les.

Step 4

Réservez le poulet au chaud, puis faites fondre une noisette de beurre dans la même poêle. Ajoutez les échalotes et faites-les revenir 1 minute, sur feu moyen.

Morels (jar)
White wine

Step 5

Ajoutez les morilles re-hydratées et faites-les revenir 3 à 4 minutes. Déglacez au vin blanc et poursuivez la cuisson 2 à 3 minutes, en mélangeant.

Crème fraîche

Step 6

Ajoutez ensuite la crème fraîche. Re-assaisonnez selon vos goûts, puis laissez infuser 2 minutes.

Step 7

Ajoutez les tagliatelle égouttées dans la poêle avec les morilles. Mélangez, puis ajoutez le poulet et mélangez 1 à 2 minutes. Servez le tout dans une assiette, c'est prêt !

Personal notes

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Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

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Energy789 cal.
Fat27 g
Carbohydrates79 g
Protein50 g
Fiber4 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Poulet sauce morilles & tagliatelles" contains 789 Energy, 27 g of Fat, 79 g of Carbohydrates, 50 g of Protein, 4 g of Fiber.

Price per portion

$$$
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Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

A Nutri-scoreC Green-score
Chevron Down

A Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

C Green-score

The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

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