
Gâteau à la noisette
1 gâteau
Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Un dessert traditionnel léger comme un nuage et doucement parfumé à la fleur d'oranger
Oven, Electric hand mixer, Cake pan
Step 1
Préchauffez votre four à 180°C. Cassez vos œufs en séparant les blancs des jaunes.
Step 2
Montez les blancs en neige.
Step 3
Step 4
Incorporez délicatement les blancs montés en neige au mélange. Versez la préparation dans un moule beurré ou huilé (le nôtre fait 29 x 10 cm) et enfournez 45 minutes à 180°C.
Step 5
Sortez le cake du four, laissez tiédir avant de démouler. C'est prêt !
Si vous souhaitez réduire les quantités en sucre, vous pouvez éliminer jusqu’à ⅓ du sucre sans qu’il y ait de différence de goût notable dans cette recette.
- Domitille, Food Editor
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 222 cal. |
Fat | 5 g |
Carbohydrates | 39 g |
Protein | 6 g |
Fiber | 1 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Lekech" contains 222 Energy, 5 g of Fat, 39 g of Carbohydrates, 6 g of Protein, 1 g of Fiber.
Retrieving reviews...
Gâteau à la noisette
1 gâteau
Quatre-quarts
Pavlova à la mangue & citron vert
1 pavlova
Sablés maison
Fondant au chocolat à l'huile d'olive
1 cake