Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Salade fraîche aux petits pois
6 reviewsQuand l'œuf est coulant, c'est que la recette est réussie !

Ingredients
Make sure you have...
Utensils
Stovetop, Thermomix, Pot (small)
recipe
Step 1
Remplissez le Thermomix d'eau.

Step 2
Placez les petits pois dans le Varoma. Placez l'ensemble Varoma sur le Thermomix et lancez la cuisson 10 min / Varoma / vitesse 1.

Step 3
En même temps, dans une casserole d'eau bouillante, faites cuire les œufs pendant 6 minutes. Plongez-les dans l'eau froide en fin de cuisson et écalez-les.


Step 4
Préparez la vinaigrette : émincez l'ail finement (sans le germe), ajoutez-le dans un bol avec les anchois et 1 cu. à soupe d'huile d'olive par personne. Salez, poivrez et mélangez à l'aide d'une fourchette en écrasant bien les anchois.

Step 5
Plongez les petits pois dans l'eau froide en fin de cuisson.





Step 6
Dans un saladier, ajoutez : les petits pois égouttés, la salade, la feta émiettée grossièrement et la vinaigrette aux anchois. Salez, poivrez et mélangez.

Step 7
Servez dans des assiettes et ajoutez un œuf coupé en deux par assiette. C'est prêt !
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
| Energy | 378 cal. |
| Fat | 19 g |
| Carbohydrates | 16 g |
| Protein | 29 g |
| Fiber | 12 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Salade fraîche aux petits pois" contains 378 Energy, 19 g of Fat, 16 g of Carbohydrates, 29 g of Protein, 12 g of Fiber.
Price per portion
| € | Nos recettes à -2 € par portion |
| €€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
| €€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
A Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A+ Green-score
The Green-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A+ to F. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...







