Italian Bean Soup
Very easy
Victoire
Victoire

Italian Bean Soup

4 minutesPrep time

13 minutesCook time

589 cal.Per serving

Ingredients for 1

Country bread

150 g

Country bread

Parmesan

optional

10 g

Parmesan

Chicken bouillon (cube)

1/4

Chicken bouillon (cube)

Rosemary (dried)

1 g

Rosemary (dried)

Garlic

1/4 clove

Garlic

Cannellini beans (cooked)

125 g

Cannellini beans (cooked)

Utensils

Cook expert, Colander, Toaster

recipe

  • Step 1
    Épluchez et émincez l’ail. Ajoutez-le avec un filet d'huile d'olive et le romarin dans le bol inox. Lancez le programme expert, 3 minutes/vitesse 1A/140°C.
  • Step 2
    Égouttez et rincez les haricots à l'eau clair, puis ajoutez-les dans le bol inox. Ajoutez ensuite 250 g d'eau par personne ainsi que le bouillon de volaille. Lancez le programme expert, 10 minutes/vitesse 0/140°C.
  • Step 3
    Meanwhile, toast the bread (sliced or in pieces).
  • Step 4
    Once toasted place them on the plates and add the soup with the beans on top. (Optional: grate the parmesan cheese on top), add salt and pepper.