Very easy
Victoire
Italian Bean Soup
4 minutesPrep time
13 minutesCook time
589 cal.Per serving
Ingredients for 1
150 g
Country bread
optional
10 g
Parmesan
1/4
Chicken bouillon (cube)
1 g
Rosemary (dried)
1/4 clove
Garlic
125 g
Cannellini beans (cooked)
Utensils
Cook expert, Colander, Toaster
recipe
- Step 1
Épluchez et émincez l’ail. Ajoutez-le avec un filet d'huile d'olive et le romarin dans le bol inox. Lancez le programme expert, 3 minutes/vitesse 1A/140°C. - Step 2
Égouttez et rincez les haricots à l'eau clair, puis ajoutez-les dans le bol inox. Ajoutez ensuite 250 g d'eau par personne ainsi que le bouillon de volaille. Lancez le programme expert, 10 minutes/vitesse 0/140°C. - Step 3
Meanwhile, toast the bread (sliced or in pieces). - Step 4
Once toasted place them on the plates and add the soup with the beans on top. (Optional: grate the parmesan cheese on top), add salt and pepper.