Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...
Une recette savoureuse qui met les légumes estivaux à l'honneur !
Oven, Baking dish
Step 1
Préchauffez le four à 180°C. Dans un saladier, ajoutez : la farine, le parmesan, et le beurre mou. Salez, poivrez et malaxez le tout jusqu'à l'obtention d'une pâte sableuse. Réservez.
Step 2
Lavez puis découpez les courgettes en petits morceaux.
Step 3
Lavez les tomates et coupez-les en morceaux.
Step 4
Dans un plat à gratin préalablement beurré, ajoutez les courgettes, les tomates* et une pincée de thym et d'origan si vous en avez. Salez, poivrez et mélangez le tout. *Consultez nos tips pour cette étape
Step 5
Ajoutez la mozzarella déchirée, puis la pâte à crumble par-dessus. Enfournez 40 minutes à 180°C.
Step 6
Une fois la pâte bien dorée, sortez le crumble du four. C'est prêt !
N'hésitez pas à précuire les légumes quelques minutes à la poêle avant la cuisson au four, pour les faire dégorger.
- Camille U, Diététicienne
Personal notes
Add your own flavor!
Nutrition facts
Average estimated amount for one serving
Energy | 555 cal. |
Fat | 36 g |
Carbohydrates | 42 g |
Protein | 21 g |
Fiber | 6 g |
Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.
On average, one serving of the recipe "Crumble aux légumes du soleil" contains 555 Energy, 36 g of Fat, 42 g of Carbohydrates, 21 g of Protein, 6 g of Fiber.
Price per portion
€ | Nos recettes à -2 € par portion |
€€ | Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion |
€€€ | Nos recettes à +4 € par portion |
Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.
Scores
B Nutri-score
The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).
A Eco-score
The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.
Retrieving reviews...