Oops! 🤓
This recipe is not yet fully translated into English...

Crumble aux légumes d'automne

206 reviews

La saison des courges est bien là, alors profitons-en !

Camille U.
Camille U.
$$$
Very easy
B Nutri-scoreA Eco-score
24.8k

18 minutes

Prep time

1 hour

Cook time

561 cal.

Per serving

Utensils

Oven, Baking dish

recipe

Red kuri squash (potimarron)

Step 1

Préchauffez le four à 180°C. Lavez le potimarron, coupez-le en 2 et évidez-le à l'aide d'une cuillère. Coupez-le ensuite en petits cubes.

Carrots (fresh)

Step 2

Épluchez les carottes, puis coupez-les finement en biseaux.

Yellow onion

Step 3

Épluchez et coupez l'oignon en tranches.

Flour (all-purpose)
Parmesan (grated)
Margarine

Step 4

Dans un saladier, ajoutez : la farine, le parmesan, et la margarine. Malaxez le tout jusqu'à l'obtention d'une pâte sableuse. Réservez.

Thyme (dried)

Step 5

Dans un plat à gratin, ajoutez le potimarron, les carottes et les oignons.* Ajoutez un filet d'huile d'olive, du sel, du poivre et une pincée de thym, si vous en avez. Mélangez le tout. *Consultez nos tips pour cette étape

Goat cheese

Step 6

Ajoutez quelques morceaux de chèvre frais, puis la pâte à crumble par-dessus. Enfournez 60 minutes à 170°C.

Step 7

Une fois la pâte bien dorée, sortez le crumble du four. C'est prêt !

Recipe tipCamille U

Faites précuire le potimaron & les carottes quelques minutes à la vapeur avant la cuisson au four, pour des légumes plus tendres.

- Camille U, Diététicienne

Personal notes

Add your own flavor!


Disable Auto-lock

Nutrition facts

Average estimated amount for one serving

Energy561 cal.
Fat30 g
Carbohydrates71 g
Protein18 g
Fiber9 g

Values are based on an average estimate for one serving. All nutrition information presented on Jow is intended for informational purposes only. If you have any concerns or questions about your health, please consult with a health-care professional.

On average, one serving of the recipe "Crumble aux légumes d'automne" contains 561 Energy, 30 g of Fat, 71 g of Carbohydrates, 18 g of Protein, 9 g of Fiber.

Price per portion

$$$
Nos recettes à -2 € par portion
€€Nos recettes entre 2 € et 4 € par portion
€€€Nos recettes à +4 € par portion

Please note, the price above is dependent on your grocer and the available products in the grocery store you chose.

Scores

B Nutri-scoreA Eco-score

B Nutri-score

The Nutri-score is an indicator intended for understanding nutritional information. Recipes or products are classified from A to E according to their food composition to promote (fiber, proteins, fruits, vegetables, legumes, etc.) and foods to limit (energy, saturated fatty acids, sugars, salt, etc.).

A Eco-score

The Eco-score is an indicator representing the environmental impact of food products. The recipes or products are classified from A to E. It takes into account several factors on the pollution of air, water, oceans, soil, as well as the impacts on the biosphere. These impacts are studied throughout the product life cycle.

Scores computed by

Etiquettable
206 reviews
Write a review

Retrieving reviews...

Crumble aux légumes d'automne